Bericht versturen
Thuis Nieuws

Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE

Certificaat
CHINA Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De mast wordt slechts ongeveer 6m op dit ogenblik uitgebreid om te zien hoe het presteert. Zoals ik tot dusver vermeldde heeft het groot gedaan. Het totale gewicht dat door de mast wordt gesteund is rond 15kg zodat is er overvloed daar van marge. Enkel als interessante locatie is het mast en antennesysteem reeds blootgesteld aan een wind van rond 48km/h en enkel gezuiverd.

—— Joe W. Feusner

Wij ontvingen de goederen, die reeds in de test zijn, die meer betaalbaar is dan de mast die wij voor het eerst hebben gekocht, maar de test schijnt zonder problemen goed te zijn.

—— Robert Labro

Wij willen nog met u werken blijven mastproducten in uw bedrijf kopen. De eerste keer wij het product kochten was zeer goed en er was geen probleem. Het zelfde is waar voor de tweede aankoop van de mast, maar het gewicht van de gimbal rotor schijnt te licht te zijn. Wij hopen om met u voor de derde keer samen te werken. Maar het probleem zijn wij cons.

—— Pankaj

De producten zijn zeer goed, zijn er heel wat plaatsen die niet begrijpen, is de verkoper altijd zeer behulpzaam met ons werk geweest om ons te helpen de resultaten bereiken die wij hebben gewenst.

—— Tuan Nguyen

Ik ben zeer tevreden met de productie en de levering

—— baotic pero

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE
Laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE

OKAF Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE

Op de ochtend van 25 oktober 2023, om 9:00 uur.00, de 19e China International Social Public Safety Expo (hierna CPSE genoemd) met als thema "Connecting the World, Sensing the Future", alsook de Global Digital City Industry Expo,officieel geopend in het Shenzhen International Convention and Exhibition Center.

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  0

De totale tentoonstellingsoppervlakte van deze tentoonstelling bedroeg 110.000 vierkante meter, waarbij meer dan 1.100 bedrijven deelnamen.en 5G, met inbegrip van digitale veiligheid, digitaal vervoer, digitale justitie, digitaal stadsbeheer, digitale parken/gemeenschappen, digitale overheidszaken, digitaal onderwijs, digitale plattelandsontwikkeling,digitaal cultureel toerismeHet wordt verwacht dat meer dan 60.000 producten van de digitale stadsindustrie zullen worden getoond.

 

Een internationale beurs voor sociale zekerheid die de aandacht van over de hele wereld trekt, zou ongetwijfeld een drukke gebeurtenis zijn, en de openingsscène moet geen uitzondering geweest zijn.De brede aandacht en de sterke steun voor de CPSE 2023 waren op het terrein tastbaar., die het enthousiasme en de interesse van de deelnemers weerspiegelt.

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  1

Shenzhen okaf als exposant is vereerd om de "Robot" en de "Mobile Sentry Post" te presenteren op de Anbo Expo, waardoor meer mensen de charme van robots en mobiele sentry posts kunnen begrijpen.

De nieuw tentoongestelde OKAF-robot trok de aandacht van talrijke bezoekers op de tentoonstelling.De okaf robot is een intelligent en veelzijdig mobiel videobewakingsapparaat met een gevoel voor technologie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  2

De diverse functies van de OKAF-robot, inclusief automatische patrouilles, autonome navigatie en routing, obstakelvermijding, zelfopladen, mens-machine interactie, klimmogelijkheden,Anomalie-alarmen, milieumonitoring, AI-intelligente analyse, 5G-intelligente transmissie, menselijke begeleiding en reclamepromotie, hebben allemaal de enthousiaste aandacht van het publiek getrokken

 

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  3

Tijdens het evenement hebben wij een reeks demonstraties uitgevoerd waarin de functionaliteiten van de robot werden getoond, met als doel meer mensen vertrouwd te maken met de robot en een beter begrip van robots in het algemeen te bevorderen.

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  4

Naast deze autonome navigatie intelligente robot, hebben we ook verschillende andere modellen van verschillende soorten, zoals de AI slimme bouwplaats patrouille robot en de gevolgd beveiligingsrobot.

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  5

Als een van de vlaggenschipproducten van okaf in de afgelopen jaren weigert de mobiele wachtwachttrailer achter te blijven en trekt de aandacht met zijn unieke uitstraling en functies.In reactie op de eisen van verschillende toepassingsscenario'sDe mobiele wachtposten van Orc zijn er in verschillende vormen, met een uniek allesomvattend gevoel dat ze onderscheidt van de mobiele bewakingsapparatuur.

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  6

Naast robots en mobiele bewakingscamera's, hebben we ook een breed assortiment producten tentoongesteld, waaronder mobiele 4/5G/AI/explosiebestendige/dual-spectrum thermische PTZ-camera,dynamische bewijsverzamelingssystemen voor rechtshandhaving op voertuigenDe tentoonstellingen op het terrein zijn nog uitgebreider.Vandaag is de tweede dag van de tentoonstelling.We kijken uit naar de komende dagen.

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  7

Zeker! Hier is een video met de levendige scènes van de eerste dag van de CPSE! (Onze collega's ter plaatse hebben gezegd dat er zo veel mensen waren dat ze niet alles konden introduceren!)

 

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  8

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  9

laatste bedrijfsnieuws over Okaf Robot maakte een prachtige verschijning op de CPSE  10

 

 

 

 

Bartijd : 2023-11-01 11:53:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Okaf Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Anne

Tel.: 86-19926558890

Fax: 86-755-29680362

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)